Trei fete din Lunca, violate de propriul unchi dupa plecarea mamei lor in Italia!

Trei fete din Lunca, violate de propriul unchi dupa plecarea mamei lor in Italia!
Monstru cu chip de om! Nenorocirea unei femei de 44 de ani din Lunca, judetul Botosani, care isi crestea singura cele trei fete dupa decesul sotului sau, nu l-a impresionat deloc pe unchiul copilelor.

Acesta, dupa plecarea femeii la munca in Italia, si-a violat nepoatele, pe care le-a supus si la perversiuni sexuale, sub amenintari. Barbatul a fost arestat ieri, el fiind cercetat penal pentru faptele comise.

Vineri la amiaza, C. Angelica, de 44 de ani, din comuna Lunca, judetul Botosani, a sesizat politia despre faptul ca, in perioada mai-august 2009, cat s-a aflat in Italia, fratele sau H. Constantin, de 35 e ani din aceeasi localitate, a intretinut prin forta relatii sexuale cu fiicele sale, C. Violeta, de 13 ani, C. Mihaela, de 15 ani, ambele eleve, si C. Oana, de 18 ani.

Din verificarile efectuate de politisti a rezultat ca C. Angelica locuieste impreuna cu cele trei fiice, sotul sau fiind decedat. In cursul lunii mai 2009 a plecat in Italia la munca, copiii fiind lasati in supravegherea bunicilor din aceeasi localitate.

Profitand de faptul ca fetele se deplasau in cursul zilei de la bunici la locuinta lor, unde erau singure, H. Constantin venea la ele acasa, unde, folosind violenta fizica si amenintarile, a intretinut cu acestea raporturi sexuale, fapt confirmat de expertiza medico-legala efectuata.

Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut fapta comisa. Fata de H. Constantin se efectueza cercetari sub aspectul savirsirii infractiunilor de viol si perversiuni sexuale.

Avand in vedere gravitatea faptei comise, a fost dispusa masura retinerii pe o perioada de 24 de ore.

Sambata, instanta de judecata a dispus masura arestarii preventive pentru 29 zile fata de inculpatul H. Constantin, de 35 de ani, din comuna Lunca, judetul Botosani, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si perversiuni sexuale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
104

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
327

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
141

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...