Transport ilegal de lemne, depistat la Mihăileni! FOTO

Transport ilegal de lemne, depistat la Mihăileni! FOTO
Poliţiştii de frontieră au depistat în localitatea Mihăileni, judeţul Botoşani, un cetăţean român care transporta peste 35 mc material lemnos, fără a avea documentele de însoţire a transportului valabile.

În data de 26 mai a.c., în jurul orei 06.20, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mihăileni, judeţul Botoşani, un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară marca Mercedes şi o remorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla Liviu O., cetăţean român în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Suceava.

Poliţiştii de frontieră au constatat că în ansamblul de vehicule se afla cantitatea de 35,381 mc material lemnos, iar avizele de însoţire prevăzute de legislaţia în vigoare erau expirate.

Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei,  iar întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 8.845 lei, a fost predată Ocolului Silvic Vârfu-Câmpului, judeţul Botoşani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
21

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
154

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
67

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...