Tragedie pe un drum din Botoșani. Un bărbat a murit, altul a fost transportat la spital! (Foto)

Accidentul deosebit de grav s-a petrecut în această dimineață. Mașina în care se aflau cele două persoane s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului.

Tragedie pe un drum din Botoșani. Un bărbat a murit, altul a fost transportat la spital! (Foto)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe DJ 296, în apropierea localității Roma. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Salvatorii au constatat că în interiorul autoturismului se aflau doi bărbați de 42 și 48 de ani, ambii fiind scoși din mașină de trecători.

Bărbatul de 48 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, fiind aplicat imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Celălalt pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicul.

Cazul a rămas în atenția Poliției.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
30

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
145

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...