Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur!

O femeie a murit după ce a fost înjunghiată chiar de către soțul ei. Fiica celor doi a descoperit trupul mamei prăbușit în fața blocului în care locuia.

Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur!

Față de bărbatul de 55 de ani exista un ordin de protecție, acesta neavând voie să se apropie de soția sa. În prezent, acesta se află sub supraveghere medicală, urmând să fie preluat ulterior și dus la sediul Poliției.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată la intrarea în scara blocului în care locuiește.

Echipajul direcționat la fața locului a identificat victima în locul indicat. Femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Din nefericire, echipajul medical solicitat să intervină nu a putut decât să constate decesul acesteia.

Totodată, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 55 de ani, soțul victimei, față de care era emis un ordin de protecție, din luna februarie.

Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur.

În acest moment, bărbatul se află la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie condus la sediul poliției.

Cercetările Tragedie vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Dorohoi, reținut de polițiști după ce l-a lovit grav pe un bărbat de 72 de ani!

Marţi, 18 Iunie 2024
115

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 14 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de...

Ministrul Sănătăţii recomandă asistenţilor medicali şi medicilor frecventarea cursurilor de comunicare

Marţi, 18 Iunie 2024
108

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila consideră că asistenţii medicali şi chiar medicii ar putea să urmeze cursuri de comunicare necesare în interacţiunea cu pacienţii şi aparţinăto...

Anchetă într-o comună din Botoșani după moartea în condiții suspecte a unui copil de 7 ani!

Marţi, 18 Iunie 2024
928

Odată ajuns acasă, după câteva ore, copilul a avut o serie de convulsii și a murit. Polițiștii au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, și așteaptă rezultatele necro...