Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur!

O femeie a murit după ce a fost înjunghiată chiar de către soțul ei. Fiica celor doi a descoperit trupul mamei prăbușit în fața blocului în care locuia.

Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur!

Față de bărbatul de 55 de ani exista un ordin de protecție, acesta neavând voie să se apropie de soția sa. În prezent, acesta se află sub supraveghere medicală, urmând să fie preluat ulterior și dus la sediul Poliției.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată la intrarea în scara blocului în care locuiește.

Echipajul direcționat la fața locului a identificat victima în locul indicat. Femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Din nefericire, echipajul medical solicitat să intervină nu a putut decât să constate decesul acesteia.

Totodată, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 55 de ani, soțul victimei, față de care era emis un ordin de protecție, din luna februarie.

Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur.

În acest moment, bărbatul se află la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie condus la sediul poliției.

Cercetările Tragedie vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
117

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
66

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
70

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...