Tragedie! Adolescent găsit spânzurat!

Tragedie! Adolescent găsit spânzurat!
Tragedie într-o familie din judeţul Botoşani! Un adolescent în vârstă de 15 ani din satul Băbiceni, comuna Durneşti, a fost găsit, sâmbătă după-amiază, fără suflare, cea care a făcut şocanta descoperire fiind chiar tatăl băiatului.

Bărbatul şi-a găsit fiul spânzurat cu o funie în grajd, după ce remarcase că nu se mai întoarce în casă după ce plecase să hrănească animalele. 

Deocamdată nu se ştie care au fost motivele care l-au determinat pe băiat să-şi pună capăt zilelor într-un mod atât de crunt, dat fiind că nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul.

Adolescentul era elev al Liceului "Demostene Botez" din Truşeşti, iar familia nu ştia ca băiatul să aibă vreo prietenă sau să aibă necazuri la şcoală.

Din nefericire, şi acest an debutează trist, cu tragedii ai căror "protagonişti" sunt tineri care nici nu au apucat să experimenteze viaţa în întregul ei. Anul trecut, în luna ianuarie, patru tineri şi-au pus capăt zilelor, fiind vorba de o tânără de 26 de ani, un adolescent de 17 ani, o copilă de 16 ani din sistemul de protecţie a copilului şi un tânăr de 24 de ani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
7

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
17

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
949

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...