Top 10 - cele mai stupide amenzi pentru parcare din istorie!

Top 10 - cele mai stupide amenzi pentru parcare din istorie!
Unii soferi se pot considera printre cei mai ghinionisti din lume, asta pentru ca au de a face cu agenti de parcare picati parca de pe alta planeta. Vezi un top al celor mai caraghioase amenzi pentru parcare interzisa.

Soseaua prabusita

Soferul de tir Michael Collins traversa Londra in drumul sau spre munca in momentul in care soseaua s-a surpat, iar camionul sau de 17 tone a ramas blocat in uriasa gaura produsa. Cat timp astepta sa primeasca ajutor, barbatul s-a trezit cu o amenda pentru parcarea interzisa. "Poti face apel" l-a linistit politista care l-a amendat.

Copacul cazut

Un copac pica pe masina ta, scapi in ultima secunda si ii multumesti Celui de Sus ca a avut grija de tine. Nicky Clegg din Stoulton, Worcs si-a luat mama de 82 de ani si fiul de 11 ani si au plecat acasa fericiti ca au scapat teferi. A doua zi insa, copacul era ridicat, iar pe parbriz trona un bilet - femeia era amendata pentru parcare interzisa!

Oasele rupte

Lovit de o masina si intins pe mijlocul drumului, Nadhim Zahawi astepta ca ambulanta sa ajunga si sa-i fie tratat piciorul rupt. Asta nu l-a impiedicat pe un politist din zona sa ii ataseze o amenda de 100 de lire pe scuterul cazut.

Vezi ca-ti ia calu`

Robert McFarland era un fierar linistit care se plimba ce-i drept calare pe cal pe strazile din Yorkshire. Cateva minute si-a lasat Robert calul nepazit pe marginea drumului, suficient pentru ca o amenda sa fie atasata de "Charlie Boy". Ultra-zelosul ofiter care l-a amendat a trecut pe procesul verbal in dreptul vehiculului - "un cal maro".

Jaf la drumul mare

Fred Holt era la coada la banca in momentul in care doi barbati mascati au intrat inauntru cu un topor si o maceta. Talharii au pus toporul la gatul unui functionar pana cand acesta le-a dat toti banii, timp in care clientii erau pusi la podea. Mai tarziu, politistii au venit sa ia declaratii. Cat timp inauntru Fred Holt povestea grozavia la care asistase unor politisti, un coleg de-al acestora atasa mandru o amenda de parcare de masina batranului in varsta de 77 de ani. Motivul? Depasise timpul de parcare cu 20 de minute.

Donatorii sa stea la ei acasa

In Sutton, un agent de trafic nou in zona s-a enervat enorm cand a vazut un tir parcat neregulamentar. N-a stat pe ganduri, n-a citit insemnele de pe camion si a aplicat o amenda corespunzatoare.
Daca s-ar fi uitat cu atentie, ar fi vazut ca tirul apartine Serviciului National de Sange, iar inauntru sunt donatori. In plus, tirul parca in acelasi loc, in fiecare zi, de patru ani! Consiliul local a anulat amenda, numind eroare drept una ... "de judecata".

Soferul de autobuz

Chris O`Mahony, sofer de autobuz in misiune. A oprit pentru a lasa calatorii sa urce, doar ca unul dintre ei nu a vrut sa cumpere un bilet ci i-a intins lui unui. Un agent de parcare a stat la coada, l-a amendat cu 40 de lire si apoi a plecat.
Consiliul local a anulat si de aceasta data amenda, iar agentul a fost trimis la un curs de pregatire.

Atacul de cord

David Holmes a simtit dureri in piept si s-a dus tinta catre spital. A parcat la marginea drumului si a fost luat de doctori pentru a fi tratat pentru un atac de cord.
O asistenta a lasat un bilet pe parbriz prin care explica situatia, dar asta n-a insemnat nimic in ochii unui alt agent devotat care a lipit o amenda de 40 de lire de masina pacientului. In cazul de fata, amenda n-a mai fost anulata de consilieri.

La intamplare

Krister Nylander s-a trezit cu amenda prin posta, iar conform procesului verbal, barbatul parcase neregulamentar in Warwick, Anglia, iar Krister locuia in Suedia si nu mai vizitase Regatul Unit de cand avea 16 ani. Vehicului gresit parcat era chiar snowmobilul sau de 20 de tone ce era inchis in hambar si care nu trecuse niciodata de granitele suedeze.

Instructorul pedepsit

Un instructor auto s-a trezit cu o amenda de parcare dupa ce camerele de supraveghere au surprins momentul in care un elev de-al sau a oprit din greseala motorul in timp ce incerca sa intoarca masina. N-a contat pentru cei care au studiat imaginile si care au decis ca masina era parcata langa o curba deci amenda este necesara.


Sursa: crimetime.ro
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
586

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...