Ţigări pe post de combustibil descoperite de inspectorii vamali de la Stânca Costeşti

Ţigări pe post de combustibil descoperite de inspectorii vamali de la Stânca Costeşti
În dimineaţa zilei de 20 august 2012, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Stânca Costeşti, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova şi poliţiştii de frontieră, au descoperit 19 560 ţigarete ascunse în rezervoarele a două autoturisme ce veneau din Republica Moldova.

Autoritatea vamală română a reţinut în vederea confiscării ţigările şi a sancţionat şoferii cu amenzi contravenţionale în cuantum de 10.000lei.

În dimineaţa zilei de 20.08.2012, în jurul orei 715, la schimbul de tură, la Biroul Vamal de Frontieră Stânca Costeşti s-au prezentat pentru control vamal două autoturisme Volkswagen Passat, înmatriculate în Republica Moldova, conduse de cetăţeni moldoveani.

La controlul amănunţit efectuat de inspectorii vamali au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 19 560 ţigarete marca WINSTON ( 9 800 în prima maşină şi 9760 în cea de-a doua).

Ţigările erau ascunse în vederea sustragerii de la control vamal în rezervoarele autoturismelor. Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional şoferii cu amenzi în valoare de 5 000lei, fiecare. Amenzile au fost achitate pe loc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
10

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
136

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...