Terasa s-a facut scrum, vinovatul nu isi mai aminteste nimic!

Terasa s-a facut scrum, vinovatul nu isi mai aminteste nimic!

 Tanarul anchetat pentru incendierea terasei va fi cercetat doar pentru distrugere din culpa!  

S-a ales scrumul pana la capat! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani si reprezentantii Politiei Botosani, au hotarat, dupa finalizarea cercetarilor preliminare, ca tanarul care a fost implicat in incendiul de la terasa Cactus va fi anchetat doar pentru distrugere din culpa.

Anchetatorii au stabilit ca, in acest stadiu al cercetarilor, nu se poate demonstra intentia tanarului de a incendia terasa.

Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a confirmat inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere din culpa. Dosarul se afla in faza urmaririi penale si de administrare a probatoriului in vederea solutionarii cauzei, a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ.

Terasa Cactus a fost distrusa complet intr-un incendiu izbucnit in noaptea de 28 spre 29 septembrie. Atunci, doi tineri din Botosani, Cosmin S., de 22 de ani, si Edgard B., de 23 de ani, au intrat intr-un conflict aparent minor cu membrii trupei Vita de Vie.

Dupa ce le-au cerut artistilor autografe, cei doi au inceput sa ii incomodeze, asezandu-se chiar langa masa lor. Pentru ca erau in stare de ebrietate, personalul terasei i-a invitat sa paraseasca locul. Dupa ce s-a plimbat un timp, Cosmin S. a fost vazut indreptandu-se spre parcarea terasei, de acolo de unde, dupa scurt timp, a si izbucnit incendiul.

Flacarile s-au extins cu repeziciune. In ciuda interventiei pompierilor, nu s-a mai putut salva nimic din terasa.

Cosmin S. a recunoscut ulterior ca a mers cu tigara aprinsa in parcare, dar a tinut-o una si buna: nu isi mai aminteste ce s-a intamplat si cum a izbucnit focul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
286

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
353

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
803

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...