Tânărul rănit grav în explozia dintr-un atelier auto a murit în spital

Tânărul rănit grav în explozia dintr-un atelier auto a murit în spital

Tânărul care a fost rănit grav, după ce capacul unui butoi încărcat cu diluant i-a explodat în față, a murit la spital.

După câteva zile în care a fost ținut în viață de aparatele medicale, acesta a decedat pe patul de spital, în cadrul Clinicii de Neurochirurgie din Iași.

Tânărul a suferit, vineri, traumatisme severe la cap după ce un butoi în care se aflase diluant a explodat în momentul în care acesta încerca să îi sudeze o țeavă.

Acumularea de gaz inflamabil din butoi a aruncat cu putere capacul butoiului, care l-a lovit pe acesta în cap. Tânărul a fost găsit de tatăl său, într-o baltă de sânge, bărbatul sunând imediat la 112.

Ajuns cu o Ambulantă la Urgențe, cadrele medicale de la Botoșani l-au direcționat către Clinica de Neurochirurgie din Iași, oasele capului fiind pur și simplu zdrobite în urma exploziei.

Din păcate, prognosticul a fost rezervat din start, iar marți după-amiază tânărul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cîmpeanu: „Vom face ca opţiunea de a lucra şi studia în România să rămână o alternativă viabilă pentru fiecare student”

astăzi, 14:53
15

Opţiunea de rămâne în România pentru a lucra şi studia trebuie să rămână o alternativă viabilă pentru fiecare student, a afirmat, sâmbătă, ministrul Educaţiei,...

„Cu viața mea apăr viața”, concurs dedicat elevilor de gimnaziu și liceu (fotogalerie)

astăzi, 14:40
20

28 de elevi au participat, sâmbătă, la concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Ni...

Atelierele de creație „Simbol și meșteșug în încondeierea ouălor”, ediția a IV-a

astăzi, 10:49
60

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Bucecea, atelierele de creație intitulate „Simbol și meșteș...