Tânăr cu comportament dubios, asemănător prădătorilor sexuali sau răpitorilor, reţinut pentru 24 ore în municipiul Botoșani!

Tânăr cu comportament dubios, asemănător prădătorilor sexuali sau răpitorilor, reţinut pentru 24 ore în municipiul Botoșani!

Un tânăr cu comportament dubios, de prădător sexual sau de răpitor, a fost reţinut de polițiștii de la Botoșani pentru 24 ore!

La data de 15 octombrie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 27 de ani, din comuna Avrămeni.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 15.10.2019, a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani, din municipiul Botoşani, care, în mometul în care au sesizat acest lucru, au chemat în ajutor, prin telefon, un alt tânăr de 17 ani, cu care s-au întâlnit în faţa unui complex comercial din municipiu.

În momentul în care au ajuns în faţa complexului comercial, bărbatul de 27 de ani, a scos două cuţite cu care l-a ameninţat pe minorul de 17 ani, acesta din urmă adăpostindu-se în incinta complexului şi sesizând prin SNUAU 112 organele de poliţie. 

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au depistat în scurt timp pe agresor, care era ascuns în apropierea locului producerii evenimentului.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei şi ulterior reţinut şi depus în arestul IPJ Botoşani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
637

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...