Surpriză după o urmărire cu mașina poliției: beat și fără permis, un tânăr gonea la volan pe străzile din Botoșani!

Surpriză după o urmărire cu mașina poliției: beat și fără permis, un tânăr gonea la volan pe străzile din Botoșani!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, afându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Bucovina din municipiul Botoşani,  au anunțat că în această noapte, 26.09.2019, în jurul orei 02.00, au observat în trafic un autoturism care se deplasa dinspre localitatea Curteşti, având luminile de întâlnire oprite.

Echipajul de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

Acesta a fost urmărit pe o distanţă de un kilometru şi ulterior blocat în trafic pe strada Bucovina.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 20 de ani, din localitatea Curteşti, precum şi faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea indicată fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1022

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
298

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...