Supărare de actor: Coane Costică, da, totuși, mie de ce mi-au stricat podețul?

Supărare de actor: Coane Costică, da, totuși, mie de ce mi-au stricat podețul?

Un actor al Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoșani s-a supărat foc pe firma care a efectuat lucrările de reparații pe drumurile din Roșiori și pe președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți.

Botoșăneanul nu reclamă numai faptul că firma și-a bătut joc de lucrări, care deja au fost plătite, dar își exprimă năduful că aceasta i-a stricat și podețul de intrarea în curte.

“Coane Costică. Îți scriu din Roșiori unde oameni năimiți de tine cică repara drumul. Toți cei care trec pe acest drum știu că aceeași oameni l-au stricat anul trecut și, deși nu l-au reparat, tu le-ai plătit! Au venit și, azi, cică iar au reparat. După cum vezi în fotografii e bătaie de joc. Și dacă n-au reparat, totuși mie de ce mi-au stricat podețul de intrare pe proprietate? Cine plătește reparațiile?
Șă-ți fie rușine coane Costică. Costică Macaleți!” spune cu năduf actorul Florin Aionițoaie pe pagina sa de socializare.

Actorul nu a stat mult pe gânduri și a postat și o serie de poze făcute imediat după efectuarea lucrărilor.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
529

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
95

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...