Stolojan: E tarziu pentru o remaniere a Guvernului!

Stolojan: E tarziu pentru o remaniere a Guvernului!
Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan nu sustine posibila remaniere a Guvernului. El spune ca e "tarziu" pentru asa ceva. "Nu cred ca o remaniere va face populatia dintr-odata sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvern", afirma Stolojan.

El nu vede necesara o remaniere guvernamentala acum: "Dupa mine, este tarziu. Acum ar trebui facute miscari doar in sensul de accidente care apar, gen cel de la Ministerul Muncii, dar este tarziu", a spus Stolojan la RFI.

Europarlamentarul PDL considera ca "Guvernul stie ce are de facut, Guvernul se afla inaintea sustinerii bugetului pe anul viitor. Deci nu vad de ce trebuie schimbati acum o serie de ministri!".

Theodor Stolojan subliniaza ca "anul viitor e an electoral". "Nu cred ca o remaniere va face populatia dintr-odata sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvernul actual", conchide parlamentarul european.

Posibila remaniere a Guvernului condus de Emil Boc a fost evocata cu jumatate de gura de unii membri ai Partidului Democrat Liberal, aflat la putere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
113

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
416

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...