Stiri.Botosani.Ro - cel mai accesat site de stiri online din Botosani

Stiri.Botosani.Ro - cel mai accesat site de stiri online din Botosani
In urma cu doi ani si jumatate, Stiri Botosani se lansa in media locala cu intentia de a dovedi ca cititorul inteligent poate genera o presa inteligenta. Am creat un spatiu virtual in care ati fost invitati sa va manifestati, sa ne sprijiniti in a aborda subiecte noi, Stiri Botosani devenind astfel o sursa de informatii inspirate din dorintele dumneavoastra, exprimate sau doar sugerate uneori.

Datorita dumneavoastra am devenit cel mai citit site de stiri online din judetul Botosani! Intr-un timp in care media online s-a dezvoltat cu o rapiditate impresionanta, informatiile “suferind deseori sub dictatura exclusivismului sau exceptionalului socant si bulversant, Stiri Botosani a ales sa va fie partener corect, optand pentru informatia clara si, mai ales, utila.



Dumneavoastra ne-ati ales, noi v-am oferit respectul cuvenit!

Multumim tuturor cititorilor – profesori, parinti, elevi – care ne-au ales drept principala sursa de informatie in ultima luna, datele oferite de Trafic.ro pentru luna martie dovedind, daca mai era nevoie, ca in momentele importante va suntem aproape. Cititori din Botosani, din tara sau strainatate, ne-ati transmis aprecieri, dar si critici de care am tinut cont, atunci cand acestea au dovedit bune intentii.

Ne-ati oferit sugestii pentru subiecte interesante, ne-ati cerut sprijinul atunci cand parghiile noastre erau mai rapide decat ale dumneavoastra in a debloca situatii grave, ne-am implicat impreuna in a aduce bucurii sau a schimba vietile semenilor nostri. Ne-ati ramas prieteni si v-am cerut sprijinul la nevoie.

Ati manifestat receptivitate atunci cand v-am provocat asupra unor subiecte importante, cu impact social, cultural sau politic. Onoarea a fost de partea noastra si nu de putine ori parerile dumneavoastra au devenit la randul lor opinii sau stiri pe site-ul nostru.

Multumim, de asemenea, colegilor din presa locala care, manevrand un spatiu concurential si deseori tensionat, ne-au determinat sa ne pastram la inaltime, fara insa a incalca legile scrise sau nescrise ale deontologiei profesionale. Ii asiguram, la randu-ne, de respectul nostru si le uram succes!
     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
225

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...