Stâlp de iluminat prăbuşit peste o maşină la ieşirea din municipiu!

Stâlp de iluminat prăbuşit peste o maşină la ieşirea din municipiu!
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa marţi după-amiază dinspre bariera Sucevei către Dedeman, s-a trezit cu un stâlp de iluminat pe capota maşinii.

Stâlpul, pe care era montat şi un banner, a cedat din cauza vântului puternic şi s-a prăbuşit peste autoturismul care se deplasa pe şosea.

Deşi bannerul i-a căzut peste parbriz, obturându-i vizibilitatea, tânărul a reuşit să oprească maşina, evitând un accident rutier.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Primăriei, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi reprezentanţii E.ON, care urmau să decupleze de la reţeaua electrică stâlpul căzut.

“Colegii mei au ajuns la faţa locului şi vor întocmi un raport să vedem exact despre ce este vorba şi vom lua măsuri dacă se impun pentru a nu se mai repeta astfel de incidente", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
442

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...