Srilankezii din Botoșani, expediați acasă de la Otopeni

Srilankezii din Botoșani, expediați acasă de la Otopeni

Centrul Județean de Comunicare Botoșani a anunțat în urmă cu puțin timp că cei 36 de cetățeni sri-lankezi care au ieșit din carantină au fost îmbarcați și vor fi trimiși cu un avion spre țara natală.

“În cursul zilei de astăzi, două autocare cu 36 de cetățeni sri-lankezi s-au pus în mișcare cu destinația Aeroport Otopeni, în vederea întoarcerii în țara lor.

Este vorba despre 35 de cetățeni sri-lankezi care au ieșit din carantină și un cetățean sri-lankez externat din spital în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Centrul Județean de Comunicare Botoșani.

Cei 36 de angajaţi din Sri Lankeza lucrau la o fabrică de textile din judeţ și s-au aflat până astăzi în carantină.

Iniția, oamenii s-au speriat când au aflat că unul dintre ei este infectat şi au cerut să intre în izolare. Însă patronul fabricii ar fi refuzat şi i-ar fi concediat. Aşa că s-au urcat într-un autobuz, cu gândul să îşi caute alt loc de muncă sau un zbor spre casă. Dar autorităţile i-au plasat în carantină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
891

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
87

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
319

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...