Spray lacrimogen si catuse pentru un sofer beat, dar "curajos"!

Spray lacrimogen si catuse pentru un sofer beat, dar "curajos"!
Băutura i-a dat puteri nu numai să urce la volan, dar şi să ameninţe poliţiştii şi jandarmii, care s-au văzut nevoiţi să apeleze la spray lacrimogen şi cătuşe pentru a-l duce pe şoferul recalcitrant la sediul Poliţiei!

Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 20.15, când poliţiştii l-au depistat în trafic, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, la volanul unui Opel, pe C. Dănuţ, de 45 de ani, din municipiu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparat etilotest, lucru pe care acesta l-a refuzat. Ulterior a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Întrucât pe parcursul tuturor acestor proceduri C. Dănuţ a adresat cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor şi jandarmilor prezenţi la faţa locului, acesta a fost imobilizat cu ajutorul mijloacelor din dotare, respectiv spray iritant-lacrimogen şi cătuşe, fiind apoi condus la sediul Poliţiei municipiului Dorohoi", precizează inspector pr. Daniela Darea.
 
Conducătorului auto i s-a reţinut permisul de conducere şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, şi sfidarea organelor judiciare, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
330

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
594

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...