Spania: O fetita de 11 ani, romanca, a murit dupa ce s-a blocat intr-un container

Spania: O fetita de 11 ani, romanca, a murit dupa ce s-a blocat intr-un container
O fetita de 11 ani de origine romana a murit, luni seara, intr-un spital din Albacete, Spania, din cauza ranilor suferite in timp ce, in urma cu zece zile, a ramas blocata intr-un container in care se reciclau haine.

Fetita a petrecut zece zile la terapie intensiva dar medicii de la Spitalul General din Albacete nu au mai putut-o salva, informeaza thinkspain.com

Pe 12 iunie, fetita, ajutata de mai multi membri ai familiei sale, a intrat cu capul si partea superioara a corpului in containerul respectiv in incercarea de a scoate afara haine sau pantofi uzati. Ea a ramas insa blocata acolo, iar, cateva minute mai tarziu, cand au sosit echipajele de pompieri pentru a o trage afara, era deja prea tarziu.

Pompierii au gasit-o pe fetita blocata in container in timp ce era tinuta de picioare de un alt membru al familiei pentru a nu aluneca cu totul inauntru.

In ciuda tipetelor de durere ale mamei, paramedicii nu au mai putut face nimic, fetita fiind deja vanata la fata din cauza lipsei indelungate de oxigen.

Ea a fost tinuta zece zile la terapie intensiva si, in ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, luni seara a decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
6

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
40

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
45

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...