Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 43 de ani, din Botoșani, evadată din arest la domiciliu!

astăzi, 09:48

La data de 9 octombrie 2025, polițiștii din cadrul Poliței Municipiului Botoșani, au depistat în  municipiul Botoșani, o femeie, de 43 de ani, din aceeași localitate, față de care a...

Botoșani: Percheziții la domiciliul unui bărbat care deținea articole pirotehnice interzise!

astăzi, 09:37

La data de 9 octombrie 2025, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Botoșani au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul u...

Meteorologii ANM au emis prognoza pe termen lung: Începe vremea de toamnă adevărată!

astăzi, 09:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță, în prognoza valabilă pentru perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, că valorile termice se vor situa, în general, &ici...