Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reprezentanții RAR, despre rezervorul GPL al mașinii: „După această dată butelia trebuie înlocuită”

astăzi, 14:13

Reprezentanții Registrului Auto Român atrag atenția cu privire la „perioada de valabilitate” a rezervorului GPL, de care puțini români țin cont. Tu știi când &bdq...

FC Botoșani și-a aflat programul și orele de disputare a partidelor din următoarele trei runde din SuperLigă!

astăzi, 13:41

În runda a XXIII-a „roș-alb-albaștrii” se vor deplasa la Ploiești pentru a înfrunta Petrolul. Confruntarea de pe „Ilie Oană”, se va disputa luni, 27 ianuarie, d...

Schimbarea permisului auto în 2025. Documentele obligatorii pentru toți șoferii!

astăzi, 13:30

Permisul auto se va schimba mai ușor în 2025. Titularii pot beneficia de platformele online care le permit să facă programări pentru a evita statul la cozi și să plătească inst...