Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: A vrut să igienizeze adăpostul pentru păsări cu o făclie și i-a dat foc! (Foto)

astăzi, 15:39

În această după-amiază, un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Smârdan, comuna Suharău, după ce proprietara a încercat să igienizeze adăpostul pentru ...

FC Botoșani anunță transferul jucătorului senegalez, Elhaddji Pape Djibril Diaw!

astăzi, 15:16

Născut pe 31.12.1994, la Dakar, în Senegal, fundașul central de 1.95 m a semnat un contract cu „roș-alb-albaștri” pe o perioadă de doi ani. Elhaddji Pape Djibril Diaw a semna...

Zece viitori salvatori au început stagiul de practică la ISU Botoșani!

astăzi, 15:01

Zece tineri botoșăneni, elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, au început stagiul de pregătire la Inspectoratul pentru S...