Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Suflet, aer, animal”, expoziție personală a Anei Maria Micu, la Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:05

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” găzduiește, în Sala de expoziții „Horia Bernea”, începând cu data de 28 aprilie p...

Frații afaceriști care au murit unul după altul, ce spun rudele celor trei botoșăneni!

astăzi, 15:39

Trei fraţi morţi în trei luni. Toţi antreprenori de succes din judeţul Botoşani. Este o tragedie care a îndoliat întreaga comunitate, dar a şi stârnit multe controverse. ...

Doi noi suspecți arestați în cazul furtului tezaurului dacic din Țările de Jos. Unul dintre ei a fost filmat într-un magazin!

astăzi, 15:15

Doi noi suspecți au fost arestați, miercuri, în cadrul anchetei privind furtul unor piese ale tezaurului dacic de la Muzeul Drents. Unul dintre ei este bărbatul surprins pe camerele de suprav...