Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean mort după ce a ieșit la pescuit pe malul râului Prut, a fost găsit de pompieri în apă!

astăzi, 21:06

Pompierii au fost solicitați, în această seară, să intervină pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, care era la pescuit pe malul râului Prut, în loc...

Accident cumplit pe DE 85, un tir a derapat și a lovit o mașină. Șoferul autoturismului resuscitat la fața locului! (Foto)

astăzi, 18:24

Un cumplit accident de circulație a avut loc, vineri după-amiază, pe DE88 în localitatea Drăgușeni, din județul Suceava. Șoferul unui tir, un tânăr de 23 de ani din Prahova, nu ...

Ilie Bolojan anunță lista măsurilor de austeritate: Tăieri de sporuri, creșteri de TVA, impozite și accize!

astăzi, 17:45

Premierul Ilie Bolojan a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute după ședința de Guvern, că Executivul lucrează în continuare la pachetul de măsuri fiscale, care va...