Spanac cu orez (de post)

Ingrediente: 1 kg de spanac, 200 g orez, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Orezul se lasa la inmuiat in apa rece. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierbe cca. 8 minute. Dupa ce a fost fiert, se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se toaca marunt.

Ceapa tocata se pune la calit in ulei incins. Se adauga orezul spalat si spanacul tocat si apa. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se adauga usturoiul si se da la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alegeri prezidențiale 2025. AEP anunță când începe votarea în străinătate și unde se deschide prima secție!

astăzi, 20:45

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că începând de mâine, 15 mai, votarea pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2025 va începe în străi...

Un șofer s-a ales cu o amendă uriașă în urma unui control. Cu ce nereguli l-au prins polițiștii botoșăneni!

astăzi, 20:20

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul național DN 24C, în comuna Ripiceni, un ansamblu de autovehicule. În urma v...

Două spectacole excepționale, în weekend la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:30

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani invită botoșănenii în acest sfârșit de săptămână, la spectacolele „Bani din cer” de Ray Cooney și „Watch dogs...