Sorescu, despre Nova Apaserv: "Am semnale de la noua echipa manageriala ca unii vor pleca din cauza sistemului de salarizare"

Sorescu, despre Nova Apaserv: "Am semnale de la noua echipa manageriala ca unii vor pleca din cauza sistemului de salarizare"
Noua grila de salarizare de la Nova Apaserv ii pune pe ganduri in special pe cei care au beneficiat, de-a lungul anilor, de salarii regesti la societatea de apa si canalizare!

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu, exista semnale ca mai multi angajati ai operatorului de apa, in special cei care lucreaza la birouri sau au avut functii de conducere, ar vrea sa paraseasca unitatea.

Potrivit noii grile de salarizare, ce va fi aprobata saptamana viitoare, unele salarii vor scadea chiar si cu 2.000 de lei.

"Am semnale de la noua echipa manageriala ca unii vor pleca din cauza sistemului de salarizare. Cine intelege sa faca echipa ramane, cine nu, este liber sa plece. Sunt semnale ca unii sunt nemultumiti si vor sa plece. Noua grila de salarizare care este in lucru prevede ca salarizarea la momentul acesta este de 80% din salariile pe care le aprobam, la vanzarile actuale. Cu alte cuvinte, functie de cresterile la vanzarile de apa cresc si salariile. Vor fi reduceri si cu 20 de milioane. Asta este situatia", a spus Gheorghe Sorescu.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
371

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
234

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
60

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...