Soluții pentru comercianții afectați de măsurile guvernamentale: se scot geamurile la spațiile din Piața Viilor

Soluții pentru comercianții afectați de măsurile guvernamentale: se scot geamurile la spațiile din Piața Viilor

Autoritățile locale au găsit pe moment, o soluție pentru comercianții din piețele botoșănene.

Conform celor transmise de primarul Cosmin Andrei, în primă fază, la nivelul Pieței Viilor, au fost scoase geamurile, în acest fel creându-se un climat propice pentru desfășurarea activității de comerț.

“Am apelat la această soluție de scoatere a geamurilor pentru a veni atât în sprijinul comercianților cât și a botoșănenilor care se aprovizionează cu produse agricole din Piața Viilor”, a precizat edilul municipiului.

În ceea ce privește Piața Centrală, încă se mai caută soluții, pentru că aici nu există posibilitatea de a scoate geamuri sau să se apeleze la alte improvizații.

În cursul zilei de ieri reprezentanții Urban Serv au fost amendați și li s-a adus la cunoștință faptul că este obligatoriu să închidă Piața Centrală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
1081

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
90

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
348

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...