Șoferii unor firme de transport, reclamați pentru ocuparea abuzivă a locurilor de parcare!

Șoferii unor firme de transport, reclamați pentru ocuparea abuzivă a locurilor de parcare!
Proprietarii de autoturisme din mai multe cartiere din municipiul Botoșani s-au săturat să nu găsească loc de parcare atunci când ajung acasă, acestea fiind ocupate de mașinile unor firme de transport.

Acest aspect a fost adus în atenția prefectului și a Executivului Primăriei Municipiului Botoșani în cadrul Ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, de luni.

Unul dintre membrii Comitetului a reclamat faptul că în zona Primăverii sunt ocupate abuziv locurile de parcare de către angajații unor firme de transport, care lasă mașinile peste noapte, chiar dacă acestea sunt concesionate.

“S-a făcut cu greu cum s-a făcut strada, parcările sunt foarte bune, dar avem și societăți care parchează microbuzele unde vreau și unde nu vreau. Deja se retrag unii cetățeni de la plata concesiunii către Consiliul Local", a spus bărbatul.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că această situație este în atenția municipalității și a Poliției Locale, fiind aplicate până acum numeroase amenzi pentru parcarea neregulamentară a unor astfel de mijloace de transport sau pe locuri concesionate.
 
“Sunt două- trei societăți care deși au fost sancționate parchează în continuare. Probabil sunt prea mici amenzile din Hotărârea de Consiliu Locla, văd că persist în această acțiune, Transmitem Poliției Locale dacă trebuie să îi amendeze în fiecare zi până se conformează", a afirmat viceprimarul.

 

Spune-ne opinia ta