Soferi romani blocati in Bulgaria, din cauza zapezii

Soferi romani blocati in Bulgaria, din cauza zapezii
Mai multi romani sunt blocati pe sosele, in Bulgaria, din cauza stratului de zapada, care depaseste 30 de centimetri.

Unul dintre soferii blocati in Bulgaria, citat de Antena 3, a povestit ca masinile romanilor au ramas intepenite pe drum la cativa kilometri de localitatea Veliko Tarnovo.

Potrivit agentiei de presa oficiale de la Sofia, Novinite, zeci de autobuze, masini, camioane si vehicule grele au ramas blocate in apropiere de orasul Veliko Tarnovo, dar si in pasurile Troian-Karnare si Riskiia.

Turistii romani care au ramas cu masinile intepenite langa Veliko Tarnovo reprezinta doar o mica parte din numarul total al turistilor ramasi blocati pe drumurile din Bulgaria, care depaseste o suta de persoane.

Drumuri importante din Bulgaria au fost acoperite cu zapada de viscolul si de rafalele de vant puternice care au continuat pe tot parcursul noptii de luni spre marti si care au scos copaci din pamant in mai multe localitati bulgare.

Conditiile meteo au determinat producerea a zeci de accidente, motiv pentru care agentii rutieri ii sfatuiesc pe soferi sa nu porneasca la drum. Totodata, meteorologii bulgari au anuntat ca atentionarea cod galben de vreme rea ramane in vigoare si marti. Vizate sunt localitatile Dobrici, Varna, Burgas, Haskovo si Iambol.

De asemenea, portul Varna de la Marea Neagra va ramane inchis din cauza rafalelor puternice de vant si a valurilor inalte. Conditiile meteorologice au generat pene de electricitate in mai multe localitati din estul si nordul Bulgariei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
12

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
44

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...