Sofer cercetat penal dupa ce a lovit un copil, desi mama minorului l-a asigurat ca fiul sau nu este ranit!

Sofer cercetat penal dupa ce a lovit un copil, desi mama minorului l-a asigurat ca fiul sau nu este ranit!
Un copil de 4 ani, victimă a unui accident rutier, a fost dus la spital de către un frate mai mare, după ce mama micuţului îi spusese şoferului vinovat că nu se impune solicitarea unei ambulanţe. Acum, conducătorul auto implicat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În seara de 27 aprilie 2011, în jurul orei 22.40, la Spitalul de Pediatrie Botoşani a fost prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale, de către fratele său mai mare, un minor de 4 ani, din municipiul Botoşani.

Întrucât existau suspiciuni că minorul a fost victima unui accident rutier, poliţiştii au efectuat verificări cu privire la împrejurările în care a fost rănit copilul, constatându-se următoarele că, în seara de 27 aprilie, în jurul orei 20.10, minorul F. A., de 4 ani, în timp ce se juca împreună cu alţi copii într-o parcare situată pe Aleea Dimitrie Brândză din municipiul Botoşani, a fost acroşat de autoturismul Volkswagen condus de S. Marius, de 32 de ani, care efectua manevra de mers înapoi pentru a parca autoturismul.

Conducătorul auto a declarat că a contactat-o şi a discutat cu mama minorului, C. Irina, cu privire la anunţarea ambulanţei şi organelor de politie, iar aceasta i-a relatat faptul că fiul său nu are nimic, fiind doar speriat din cauza celor întamplate.

Ulterior, S. Marius s-a deplasat la domiciliul său, fără a anunţa evenimentul. După identificarea conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
261

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
185

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
48

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...