Soare de octombrie

Soare de octombrie

Octombrie cu zile insorite

Inca o saptamana cu vreme frumoasa! Sansele de precipitatii vor fi minime, in timp ce temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Se vor inregistra maxime de 16-17 grade C, in timp ce minimile se vor situa in jurul valorii de 4 grade C.

Maine, cerul va fi mai mult noros, iar maxima va fi de 16 grade C. Pe timp de noapte, temperaturile vor scadea pana la 3 grade C.

Marti va fi putin mai cald. Vom avea parte de o zi insorita si o maxima de 17 grade C.

Si miercuri va fi destul de frumos. Cerul va fi partial noros, iar maxima de 16 grade C, in timp ce minima va ajunge in jurul valorii de 4 grade C.

In al doilea interval al saptamanii, temperaturile vor incepe sa scada. Diminetile de joi si vineri vor fi marcate de ceata, insa la amiaza va fi soare.

Vineri, temperatura maxima nu va depasi 12 grade C.

Weekendul va fi partial frumos. Sambata va fi soare si o maxima de 14 grade C. Duminica este prognozata ploaie si o maxima de doar 11 grade C.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi. Verdictul sumbru al unui medic: „Am pierdut bătălia”

astăzi, 09:14
10

Bătălia cu virusul am pierdut-o, iar ceea ce se întâmplă acum este triumful virusului, a declarat medicul Emilian Imbri.Medicul Emilian Imbri susține că bătălia cu COVID-19 ...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (141)

astăzi, 09:00
21

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Încă trăim într-o societate în plină criză, cea morală  detaşându-se accentuat.  De...

Se schimbă Codul Rutier! O nouă interdicție pe drumurile publice!

astăzi, 08:15
204

Se schimbă Codul Rutier! Un proiect de Hotărâre de Guvern a fost pusă în dezbatere publică, zilele trecute, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, în fruntea căruia se afl...