Soare de octombrie

Soare de octombrie

Octombrie cu zile insorite

Inca o saptamana cu vreme frumoasa! Sansele de precipitatii vor fi minime, in timp ce temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Se vor inregistra maxime de 16-17 grade C, in timp ce minimile se vor situa in jurul valorii de 4 grade C.

Maine, cerul va fi mai mult noros, iar maxima va fi de 16 grade C. Pe timp de noapte, temperaturile vor scadea pana la 3 grade C.

Marti va fi putin mai cald. Vom avea parte de o zi insorita si o maxima de 17 grade C.

Si miercuri va fi destul de frumos. Cerul va fi partial noros, iar maxima de 16 grade C, in timp ce minima va ajunge in jurul valorii de 4 grade C.

In al doilea interval al saptamanii, temperaturile vor incepe sa scada. Diminetile de joi si vineri vor fi marcate de ceata, insa la amiaza va fi soare.

Vineri, temperatura maxima nu va depasi 12 grade C.

Weekendul va fi partial frumos. Sambata va fi soare si o maxima de 14 grade C. Duminica este prognozata ploaie si o maxima de doar 11 grade C.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns o staţiune de cercetare din Botoșani să facă profit. Rapiţa a salvat oaia unicat din Moldova

astăzi, 08:41
108

O instituţie de cercetare în domeniul zootehnic, plină de datorii, a ajuns să facă profit şi să-şi finanţeze cercetările cu o idee providenţială. A cultivat tot terenul disponibil şi...

O poveste de succes: O plantă tehnică, rapiţa, motorul cercetării din județul Botoșani

Vineri, 26 Februarie 2021
377

Poveștile de succes se scriu chiar sub ochii noștri, iar salvarea unei specii unicat în Europa face parte dintr-o astfel de poveste.O instituţie de cercetare în domeniul zootehnic, ...

Expoziția colectivă „Arta la...feminin”, ediția a II-a, deschisă publicului începând din acest weekend

Vineri, 26 Februarie 2021
130

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, în perioada 27 februarie - 24 martie 2021, expoziția colectivă ,,Arta la ... femininˮ - ediția a II-a, deschisă la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchian...