Sistem implementat la Fisc, pentru evitarea aglomeratiei. Vezi cum functioneaza

Sistem implementat la Fisc, pentru evitarea aglomeratiei. Vezi cum functioneaza
De cateva zile, conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice a implementat un sistem care sa vina in sprijinul contribuabililor care se adreseaza institutiei, pentru a nu mai fi nevoiti sa astepte la cozi la ghisee sau sa se plimbe dintr-o parte in alta, pana gaseste ghiseul unde are nevoie.

La intrarea in institutie a fost amplasat un aparat pe care sunt afisate toate ghiseele, respetiv, pentru persoane fizice, juridice, plati sau depunere bilanturi, iar cetatenii care au nevoie la un anumit ghiseu trebuie sa apese pentru a-si luat un bon de ordine, iar in momentul in care ghiseul este liber sunt anuntati.



Deocamdata, sistemul functioneaza pentru o perioada de proba, iar in functie de rezultate se va decide daca va deveni unul permanent.

"Prin implementarea acestui sistem se urmareste fluidizarea serviciilor la ghisee. Sa nu mai caute oamenii de la un ghiseu la altul, sa piarda jumatate de ora. Sistemul a fost dat de o firma care lucreaza cu mai multe instituii, iar in cazul in care vom fi multumiti de rezultat vom decide daca il cumparam sau il inchiriem. Daca ar fi sa il achizitionam ar costa circa 30.000 de lei", a declarat Radu Turcanu, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
62

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
215

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
83

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...