Sinistratii din Radauti Prut: Noi votam binele lor, nu al nostru!

Sinistratii din Radauti Prut: Noi votam binele lor, nu al nostru!

 Sobele primite de sinistrati pentru a se incalzi in aceasta iarna!  

Locuiesc in module, fara sperante, in frig, napastuiti pana la capat. Cu toate acestea, sinistratii din Radauti Prut au fost astazi responsabili si au votat, sperand ca astfel le va fi ceva mai bine!

Am mers la vot si vom merge cu totii, dar suntem nemultumiti pentru ca s-au facut casele la rosu, iar noi nu avem putere sa ni le facem. Avem copii si stam patru persoane intr-un modul. Nu stiu daca avem vreo speranta de la niciunul dintre cei care candideaza, pentru ca am urmarit campania dansilor si nimeni nu ne-a avut in vedere pe noi, cei de aici. Nu asteptam nimic din partea lor, pentru ca nu ne-au dat nicio speranta, a spus cu amaraciune Ionela Nani.

Daca nu s-au facut casele pana acum la alegeri, de acum nu mai avem sperante, isi exprima femeia spaimele.

Locuitorii din Radauti Prut spun insa ca au fost la vot, dar nu pentru ei, ci pentru binele viitorilor parlamentari!

Noi votam binele lor, nu al nostru. Ei daca se vad la guvernare nu ii mai intereseaza de cei de la tara. Noi speram, de la orice partid care ajunge la conducere, sa aiba grija de tineret. Am fost la vot cu speranta ca cel ce va ajunge acolo sa se gandeasca in primul rand pentru cei tineri. Eu nu am vorbit cu niciun politicean. Au venit pe aici cu o umbrela. Pe mine nu ma cumpara cu o umbrela sau cu un kilogram de zahar. Ne-au aratat, sub umbrela o sa ramanem! In tara asta nu mai avem speranta ca va fi bine. Bine la noi nu va mai fi niciodata. Acel care lupta sa ajunga acolo, e numai pentru el. Nu pentru noi. Nu am incredere in niciun partid, pentru ca niciunul nu a facut nimic, spune Elena Oprescu.

Cat priveste situatia acestor sinistrati, sansele ca ei sa se mute in noile case pana la finele anului sunt foarte mici, deoarece majoritatea nu au bani pentru finisaje astfel incat sa poate locui in aceste case.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Farul - CFR Cluj, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 14:59
22

Campioana României primește astăzi vizita celor de la CFR Cluj în etapa cu numărul 29 din Superligă.Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de...

Atelier de lucru „Starea de bine în școală” cu profesori din Albești și Ștefănești (foto)

astăzi, 14:29
110

În săptămâna 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, 10 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albești au participat la cursul Erasmus+ acreditat cu numărul 2020-1-RO01-KA120-S...

15 mărturisitori și cuvioși vor fi trecuți în rândurile sfinților de către Biserica Ortodoxă Română, pe listă se află și trei botoșăneni!

astăzi, 13:38
179

Cincisprezece cuvioși și mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea canonizării lor va avea loc anul următor când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de l...