Singurul metru de autostradă din Moldova a fost acoperit cu pământ

Singurul metru de autostradă din Moldova a fost acoperit cu pământ

Autostrada de un metru construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi, în judeţul Suceava, în semn de protest faţă de lipsa şoselelor moderne din ţara noastră, a fost acoperită cu pământ.

Autostrada-simbol construită de Ştefan Mandachi a fost acoperită cu pământ. Şoseaua de un metru se află pe raza localităţii Cumpărătura, din judeţul Suceava. 

Reporterul „Adevărul” a încercat să ia legătura cu antreprenorul sucevean pentru a afla cine a îngropat primul metru de autostradă din Moldova, însă nu a reuşit. 

Pe data de 15 martie s-au împlinit doi ani de la protestul „România vrea autostrăzi! # Şîeu”.

Cu o zi înainte, Ştefan Mandadachi a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook: 

„Two years ago... 14.03.2019 - Mai tânăr cu doi ani şi mai naiv cu un secol: chiar credeam că se vor face autostrăzi şi în Moldova! Întreaga mea perspectivă asupra subiectului o puteţi vedea pe larg vizionând filmul meu documentar www.30deanisi15minute.ro Vizionare plăcută!”. 

Omul de afaceri din Suceava, Ştefan Mandachi, a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţară.

 Antreprenorul i-a îndemnat pe români să se alăture protestului său şi să îşi sisteze activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie 2019, la ora 15.00.

Sute de mii de oameni din ţară şi din străinătate au susţinut protestul, fie că vorbim despre antreprenori, zidari, taximetrişti, bucătari transportatori sau studenţi, elevi şi profesori. 

Chiar şi preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut protestul.

sursa: Adevărul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit Dorin Anastasiu. Cântăreţul de muzică uşoară avea 78 de ani

astăzi, 17:33
536

Cântăreţul de muzică uşoară Dorin Anastasiu a murit sâmbătă la vârsta de 78 de ani. Artistul originar din Craiova a câştigat acum mai bine de 50 de ani trofeul „C...

Patru bărbați reținuți la Suceava după agresarea a doi jurnaliști și a unui activist de mediu

astăzi, 17:30
222

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, au fost reţinuţi în urma agresării a doi jurnalişti şi a unui activist de mediu care realizau un documentar despre t...

PNL invită USR PLUS la negocieri fără „precondiții inacceptabile” și cere renunțarea la colaborarea cu AUR

astăzi, 12:28
167

Conducerea PNL a adoptat, sâmbătă, o rezoluție prin care asigură „cetățenii și mediul de afaceri, care au exprimat îngrijorări cu privire la stabilitatea politică din Rom&ac...