Singurul metru de autostradă din Moldova a fost acoperit cu pământ

Singurul metru de autostradă din Moldova a fost acoperit cu pământ

Autostrada de un metru construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi, în judeţul Suceava, în semn de protest faţă de lipsa şoselelor moderne din ţara noastră, a fost acoperită cu pământ.

Autostrada-simbol construită de Ştefan Mandachi a fost acoperită cu pământ. Şoseaua de un metru se află pe raza localităţii Cumpărătura, din judeţul Suceava. 

Reporterul „Adevărul” a încercat să ia legătura cu antreprenorul sucevean pentru a afla cine a îngropat primul metru de autostradă din Moldova, însă nu a reuşit. 

Pe data de 15 martie s-au împlinit doi ani de la protestul „România vrea autostrăzi! # Şîeu”.

Cu o zi înainte, Ştefan Mandadachi a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook: 

„Two years ago... 14.03.2019 - Mai tânăr cu doi ani şi mai naiv cu un secol: chiar credeam că se vor face autostrăzi şi în Moldova! Întreaga mea perspectivă asupra subiectului o puteţi vedea pe larg vizionând filmul meu documentar www.30deanisi15minute.ro Vizionare plăcută!”. 

Omul de afaceri din Suceava, Ştefan Mandachi, a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţară.

 Antreprenorul i-a îndemnat pe români să se alăture protestului său şi să îşi sisteze activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie 2019, la ora 15.00.

Sute de mii de oameni din ţară şi din străinătate au susţinut protestul, fie că vorbim despre antreprenori, zidari, taximetrişti, bucătari transportatori sau studenţi, elevi şi profesori. 

Chiar şi preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut protestul.

sursa: Adevărul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
31

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
91

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
298

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...