Senatorii romani deschid un restaurant

Senatorii romani deschid un restaurant
Senatorii isi cauta bucatar! Satui sa mai manance la restaurantul deputatilor, alesii s-au hotarat sa-si deschida propriul local.

Asa ca au dat anunt, au organizat o licitatie si i-au chemat, la probe, pe specialisti intr-ale gatitului. Pana sa se hotarasca cine e castigatorul, senatorii au gustat... si au tot gustat dintr-o multime de bunatati!

Contra cronometru! Asa a lucrat bucatarul care a dat, vineri, prima proba pentru postul de sef in restaurantul Senatului. Ca sa ajunga la inima si stomacul alesilor, specialistul a pus in meniu, printre specialitati pretentioase, si traditionalele sarmalute.

Si a inceput examenul! Juratii, angajati ai Senatului, au trecut la marea degustare. Si apoi la notare. Supa de legume pare sa-i fi convins.

Felul 2, o delicatesa demna de alesii neamului: pastrav la cuptor. Eticheta a lasat insa de dorit. Au lipsit tacamurile potrivite. Dar examenul a continuat.

Corvoada juratilor din Senat se va prelungi si saptamana viitoare. Doua firme s-au înscris pentru preluarea restaurantului parlamentarilor. Pe langa un gust bun, meniul trebuie sa aiba si un pret bun. O ciorba, felul doi si o salata trebuie sa coste 20 de lei.

Senatorii vor primi, in schimb de la firma castigatoare, o taxa de 2.000 de euro lunar, iar daca lucurile vor merge bine, chiar si o parte din profit. Sursa: Antena3.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...