Șeful ISU din Botoșani, confirmat cu COVID

Șeful ISU din Botoșani, confirmat cu COVID

Colonelul Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoşani, a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Acesta a fost testat în cursul zilei de luni, după ce a prezentat unele simptome al bolii provocate de noul coronavirus.

Marţi seară, colonelul, care este și adjunct al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost informat de către medicii epidemiologi că rezultatul este pozitiv, acesta fiind diagnosticat cu noul coronavirus.

Şeful IJSU Botoşani prezenta simptome minore, dar a fost internat la Spitalul Judeţean, unde urmează să fie supus mai multor teste şi investigaţii şi ţinut sub strictă supraveghere medicală.

Direcția de Sănătate Public desfășoară o anchetă epidemiologică în acest caz, iar printre contacții colonelului se află și o serie de șefi ai județului.

La nivelul IJSU Botoșani, sunt opt angajați care au fost diagnosticați cu Covid-19, inclusiv șeful instituției.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
781

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...