Scandari si mesaj anti-Suceava! Botosanenii si-au ironizat vecinii! FOTO, VIDEO

Scandari si mesaj anti-Suceava! Botosanenii si-au ironizat vecinii! FOTO, VIDEO

 Membrii galeriei SUD - FC Botosani  

Aproximativ 3.000 de suporteri suceveni au venit aseara pe stadionul Municipal din Botosani, insotiti de galeria "Cavalerii Nordului", renumita galerie a fostei echipe Cetatea Suceava, rivala de o viata a celor de la FC Botosani.

Chiar daca presedintele Cornel Sfaiter le-a cerut botosanenilor sa-i incurajeze pe cei de la Rapid CFR Suceava, asta nu s-a intamplat. Galeria SUD a echipei FC Botosani nu a ratat ocazia de a rade de vecini, care au jucat la Botosani pentru ca nu au nocturna la Suceava.

La inceputul partidei cu Petrolul, un grup de 20 de suporteri au inceput sa scandeze cat i-au trnut plamanii mesaje anti-Suceava, incepand cu "Suceava, m**e Suceava", continuand cu "Bazaristii" si multe alte scandari impotriva orasului vecin.

Imediat in zona peluzei SUD a fost trimis un jandarm pentru a-i "potoli" pe suporteri, insa acestia au continuat sa strige, insa fara a folosi cuvinte obsecene.

In plus, pe un bloc de pe Calea Nationala era un banner imens pe care scria "M**e SUCEAVA", fiind imediat dat jos de jandarmi.



Rivalitatea dintre Botosani si Suceava este de ani de zile, iar desele intalniri dintre cele doua echipe de fotbal, fie in liga a III-a, fie in Liga a II-a, au facut ca rivalitatea sa fie tot mai mare. Scandarile preferate ale sucevenilor au fost "Tarani, fara bani, din comuna Botosani", "Niciodata in A" si "Veniti la mall-ul din Suceava".

De atunci si pana acum lucrurile s-au mai schimbat, FC Botosani promovand in Liga 1, iar mall-ul botosanean este plin de suceveni, iar galeria echipei FC Botosani nu a putut rata ocazia de a se "razbuna" pe suceveni. 

Vezi mai jos un video cu rivalitatea dintre cele doua galerii!







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
8

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
38

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
51

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...