Șapte ani de pușcărie pentru că și-a violat sora!

Șapte ani de pușcărie pentru că și-a violat sora!
Bărbatul de 47 de ani, din Dorohoi, care şi-a violat sora în primăvara acestui an, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Dorohoi la şapte ani de închisoare în regim de detenţie. Sentinţa a fost pronunţată joi, însă nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.

Agresiunea s-a întâmplat pe 6 mai, când bărbatul a mers împreună cu sora lui să conducă la autocar o rudă care pleca peste hotare.

După ce şi-au luat rămas bun, bărbatul şi femeia s-au întors spre casă, dar pe drum, Ion C., aflat în stare de ebrietate, şi-a imobilizat sora, a tras-o cu forţa în curtea unei foste fabrici, unde a violat-o. Dat în vileag de un alt frate, care a anunţat poliţia, bărbatul a găsit la locuinţa unei foste concubine.

Reţinut şi prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Dorohoi, Ion C. a fost arestat preventiv sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
119

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
212

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
705

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...