Săptămâna începe cu vreme frumoasă. VEZI PROGNOZA pentru saptamana care urmeaza!

Săptămâna începe cu vreme frumoasă. VEZI PROGNOZA pentru saptamana care urmeaza!
Săptămâna debutează cu vreme frumoasă și vorbim de o zi cu mult soare și temperaturi ridicate, cu pâna la 6 - 7 grade mai mari față de cele normale în această perioadă. Timid își fac apariția câțiva nori, de decor, pe litoral, iar în zonele joase, dimineață, este puțină ceată. Spre prânz această se risipește, iar soarele ține agendă zilei. 
 
Marți,
vremea rămâne destul de frumoasăƒ. Va predomina soarele, mai puțin în Moldova și în zona Carpaților Orientali, unde norii se înmulțesc treptat și izolat plouă slab. Dimineața, în zonele joase pe arii restrânse este ceată. Vântul are unele răbufniri în estul ţării iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 24 de grade în regiunile sudice. 
 
Miercuri,
vremea se va răƒci ușor. Dimineață, va fi ceată în zonele joase, mai ales din centrul țării. Totuși, până la prânz, se va risipi lăsând loc soarelui ce împarte cerul cu norii. Sunt și ploi slabe, însă numai pe arii restrânse, cu precădere în Moldova și la munte. Se vor înregistra cel mult 10 grade în nordul Moldovei, dar mercurul urcă până la 20 de grade în Oltenia.
 
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastムdatムjoi și vineri, apoi vor marca o scăƒdere, mai ales în jumătatea nordicムa ţăƒrii. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 12 și 20 de grade, urmând că duminică acestea să coboare și pâna la 6 - 7 grade chiar în nord sau nord-vest.  
 
După jumătatea săptămânii va ploua slab pe arii restrânse la munte, în nord și în centru și cu totul izolat în restul teritoriului. La sfârșitul săptămânii ploile se înmulțesc în toate regiunile, începând dinspre vest, nord-vest.


rtv.net
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
189

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
95

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...