Sambata se deschide Centrul de Excelenta pentru elevii talentati!

Elevii botosaneni cu performante scolare in disciplinele reale pot merge de acum la cursurile organizate  in weekend, de Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, la Centrul de Excelenta, ce se deschide astazi la Scoala nr.6, la ora 10.00.

Inscrierile se pot face pana pe 15 octombrie, iar la matematica se pot inscrie elevii de la clasa a V-a pana la clasa a XI-a, la fizica se pot inscrie elevi de la clasa a VI-a pana la clasa a XII-a, la chimie de la clasa a VII-a pana la clasa a XII-a, la biologie de la clasa a IX-a pana la clasa a XII-a, iar la informatica de la clasa a IX-a pana la clasa a XII-a.

"Inscrierile se fac la profesorii de la clase, elevii vor veni la Scoala 6. Ceea ce e important de stiut e ca nu se da testare la inscrierea la Centrul de Excelenta, ci dupa 2-3 sedinte dupa ce elevii se obisnuiesc. Vor fi cate doua ore de cursuri sambata sau duminica si vor fi cate doi profesori pe fiecare disciplina, pe nivel de clasa. Profesorii sunt alesi in general de inspectorii solari de specialitate si sunt propusi profesorii care au rezultate, fiind platiti ca pentru niste ore suplimentare", a declarat Carmen Nechita, inspector scolar din cadrul ISJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
7

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
33

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
25

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...