S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!

S-a dus să taie porumb la câmp, dar în loc de coceni și-a tăiat piciorul!
Un barbat in varsta de 42 de ani, din Copalau, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce s-a taiat la gamba stanga de 4 ori.

Aflati in plina campanie agricola, unii botosaneni sunt foarte neatenti la muncile campului din dorinta de a termina cat mai repede treaba, in timp ce altii, inconstienti, se duc la camp bauti. 

Asta a facut si barbatul din Copalau, care s-a dus la taiat coceni aflat intr-o avansata stare de ebrietate si si-a taiat gamba de patru ori cu secera.

"Pacientul prezenta patru plăgi tăiate la nivelul gambei stângi, toate prin autoagresiune. Era şi într-o avansată stare de ebrietate", a precizat doctorul Gheorghe Apetroaie, din cadrul UPU. 

Cadrele medicale spun că, luna trecută, la UPU au ajuns 12 persoane care s-au accidentat în timp ce munceau la câmp sau în gospodărie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
16

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
85

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
206

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...