Replica Tehnic Asist faţă de comunicatul DNA: "Unii fac dosare, alții fac construcții și sperăm ca altcineva să facă dreptate!"

Replica Tehnic Asist faţă de comunicatul DNA: "Unii fac dosare, alții fac construcții și sperăm ca altcineva să facă dreptate!"
Față de comunicatul DNA din 26 aprilie 2016, compania TEHNIC-ASIST SRL înțelege să formuleze următoarele precizări:

Administratorul companiei, domnul Vlas Mirel, face obiectul unul dosar penal care a fost instrumentat de DNA - Serviciul Teritorial Oradea și în prezent se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, judecătorii urmând să stabilească dacă exista probe care să susțină acuzația procurorului.

Compania TEHNIC-ASIST nu este parte în dosar. Compania înţelege să acorde aceeași atenție în derularea contractelor și angajamentelor asumate.
De asemenea, apreciem că în momentul de față "unii fac dosare, alții fac construcții și sperăm ca altcineva să facă dreptate!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...