Refuzul testării alcoolscopice, "tratat" cu dosar penal

Un tânăr care a testat răbdarea poliţiştilor care l-au prins conducând sub influenţa alcoolului va fi cercetat penal, fiind "recompensat" cu un dosar penal.

Refuzul testării alcoolscopice, "tratat" cu dosar penal

S-a întâmplat duminică, atunci când poliţiştii oraşului Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza localităţii Păltiniş un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani.

Cum conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să accepte testarea alcoolscopică, însă tânărul a refuzat categoric. Astfel că şoferul a fost condus la o unitate sanitară unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
1

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
12

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
511

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...