Raziile politistilor au dat roade

Raziile politistilor au dat roade
Politistii botosaneni au aplicat amenzi in valoare de aproape 4.000 de lei in cadrul unei razii partiale la mijlocul acestei saptamani. Marti si miercuri, 79 de politisti din cadrul Politiei Municipiului Botosani si un politist comunitar au desfasurat o razie partiala pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale.

Politistii au efectuat 92 de controale, 14 pe linia politiei de investigatii criminale si 78 pe linie de paza, din care au rezultat 36 de amenzi, in valoare totala de 3.975 de lei si 10 avertismente.

Au fost identificati Adrian S., de 30 de ani, din Curtea de Arges, autorul unui furt dintr-o casa de amanet, petrecut in ultima zi a lunii octombrie, precum si Marius S. de 37 de ani din Curtesti, care vindea tigari fara a detine acte de provenienta a acestora.

 "Au fost efectuate 2 pande, executate 10 mandate de aducere, au fost identificate 5 persoane care au fost conduse la sediul politiei unde au fost cercetate in fapte aflate in evidenta cu autori necunoscuti. Totodata au fost verificate 2 persoane aflate din atentia politiei, fiind legitimate 205 persoane, verificate 12 bagaje si 19 certificate de producator, 42 de persoane fiind atentionate", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țeava de apă uscată din fața porții. Cod Roșu de caniculă… fără apă în satele din Botoșani!

astăzi, 08:10
5

Dincolo de disconfortul termic, în multe județe a mai apărut o problemă: oamenii nu mai au apă.Țeava de apă uscată din fața porțiiSituația este dramatică în comuna Frumu...

Spania a devenit a patra oară campioană europeană. Anglia pierde a doua finală consecutivă!

astăzi, 07:37
62

Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012. Pe Olympiastadion, din Berlin, spaniolul Lamine Yamal a mai stabilit un record odată cu titularizarea în meciul de duminic...

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22
123

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...