Raziile politistilor au dat roade

Raziile politistilor au dat roade
Politistii botosaneni au aplicat amenzi in valoare de aproape 4.000 de lei in cadrul unei razii partiale la mijlocul acestei saptamani. Marti si miercuri, 79 de politisti din cadrul Politiei Municipiului Botosani si un politist comunitar au desfasurat o razie partiala pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale.

Politistii au efectuat 92 de controale, 14 pe linia politiei de investigatii criminale si 78 pe linie de paza, din care au rezultat 36 de amenzi, in valoare totala de 3.975 de lei si 10 avertismente.

Au fost identificati Adrian S., de 30 de ani, din Curtea de Arges, autorul unui furt dintr-o casa de amanet, petrecut in ultima zi a lunii octombrie, precum si Marius S. de 37 de ani din Curtesti, care vindea tigari fara a detine acte de provenienta a acestora.

 "Au fost efectuate 2 pande, executate 10 mandate de aducere, au fost identificate 5 persoane care au fost conduse la sediul politiei unde au fost cercetate in fapte aflate in evidenta cu autori necunoscuti. Totodata au fost verificate 2 persoane aflate din atentia politiei, fiind legitimate 205 persoane, verificate 12 bagaje si 19 certificate de producator, 42 de persoane fiind atentionate", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
78

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
17

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1950

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...