Răsturnare de situație în cazul polițistului găsit împușcat la mormântul fiicei sale!

De Sfântul Andrei, o veste a șocat Ministerul de Interne: un polițist din Botoșani s-a sinucis chiar la mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea.

Răsturnare de situație în cazul polițistului găsit împușcat la mormântul fiicei sale!

   Foto: stiripesurse.ro

Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Bogdan Bănică, susține că polițistul nu s-a sinucis din cauza fiicei sale, ci din cauza unor șefi din poliție care l-ar fi hărțuit.

Fiica polițiștului din Vlăsinești a murit în urmă cu 23 de ani. În schimb, angajatul Poliției se plângea în ultima vreme de presiuni din partea șefilor.

„Polițistul se plângea colegilor despre mobbing din partea unor șefi, acesta fiind în cursul unor cercetări disciplinare pentru PRESUPUSE abateri disciplinare minore. Se plângea permanent în ultimul timp colegilor despre presiunea psihică intensă și nejustificat de accentuată care se punea asupra lui în ultima vreme, din partea structurilor de control, pentru simplul fapt că întârziase introducerea unor date in SNRI", spune Bogdan Bănică.

"E posibil ca hărțuirea concetrată din partea superiorilor să-l fi determinat pe Cristi să-și ia zilele", spune Bogdan Bănică.

Potrivit IPJ Botoșani, în ziua de 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, ”în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
17

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...

Turiștii români vor putea să călătorească în Turcia doar cu buletinul!

astăzi, 12:50
21

Cetățenii români pot călători în Turcia doar cu buletinul, potrivit unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan și publicat în Monitorul Oficial al Turciei.Marc...