Răsturnare de situație în cazul polițistului găsit împușcat la mormântul fiicei sale!

De Sfântul Andrei, o veste a șocat Ministerul de Interne: un polițist din Botoșani s-a sinucis chiar la mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea.

Răsturnare de situație în cazul polițistului găsit împușcat la mormântul fiicei sale!

   Foto: stiripesurse.ro

Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Bogdan Bănică, susține că polițistul nu s-a sinucis din cauza fiicei sale, ci din cauza unor șefi din poliție care l-ar fi hărțuit.

Fiica polițiștului din Vlăsinești a murit în urmă cu 23 de ani. În schimb, angajatul Poliției se plângea în ultima vreme de presiuni din partea șefilor.

„Polițistul se plângea colegilor despre mobbing din partea unor șefi, acesta fiind în cursul unor cercetări disciplinare pentru PRESUPUSE abateri disciplinare minore. Se plângea permanent în ultimul timp colegilor despre presiunea psihică intensă și nejustificat de accentuată care se punea asupra lui în ultima vreme, din partea structurilor de control, pentru simplul fapt că întârziase introducerea unor date in SNRI", spune Bogdan Bănică.

"E posibil ca hărțuirea concetrată din partea superiorilor să-l fi determinat pe Cristi să-și ia zilele", spune Bogdan Bănică.

Potrivit IPJ Botoșani, în ziua de 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, ”în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
996

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
294

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...