Raed Arafat şi şefi din SMURD, aşteptaţi la Botoşani la sfârşitul săptămânii

Finalul săptămânii reprezintă un moment festiv pentru Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi pentru o comunitate din judeţul Botoşani. Operaţionalizarea unui punct de lucru al ISU aduce în judeţ oaspeţi importanţi, printre care şi Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Raed Arafat şi şefi din SMURD, aşteptaţi la Botoşani la sfârşitul săptămânii

Duminică, la Botoşani sunt aşteptaţi Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, precum şi prof.dr. Diana Cimpoeşu, şeful SMURD pe regiunea Moldovei, invitaţi la ceremonia de lansare în activitate a Punctului de Lucru a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de la Flămânzi.

Punctul de lucru, aflat în subordinea Detaşamentului de Intervenţia Botoşani, va acţiona în zona Flămânzi şi comunele limitrofe, având în dotare, printre altele, o autospecială cu apă şi spumă.

Pentru Raed Arafat ar fi a patra vizită în judeţ, după cea din 2010, atunci când la Botoşani a fost operaţionalizat serviciul SMURD, apoi la momentul când echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a intrat în funcţiune, în septembrie 2013, şi apoi în primăvara anului 2016, IJSU Botoşani a primit steagul de luptă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
7

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
810

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
168

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...