"Îmi iau copilul acasă şi voi lupta pentru el"

"Îmi iau copilul acasă şi voi lupta pentru el"
Bebeluşul s-a născut săptămâna trecută fără picioare şi fără mâna dreaptă. Tatăl micuţului este decis să-şi facă dreptate, după ce medicii i-au asigurat pe părinți, pe toată perioada sarcinii, că fătul se dezvoltă normal și nu are nicio malformație.  

S-a întâmplat la Petroșani. Nou-născutul împreună cu mama sa au fost primiţi acasă de familie cu baloane, confetti, tort şi urări scrise cu creioane colorate.   

"Îmi iau copilul acasă şi o să lupt pentru el!", a spus tatăl bebeluşului, citat de telegrafonline.   

Mama nou-născutului, Elena Oprea, a părăsit spitalul din Petroşani cu lacrimi în ochi, după ce asistenta care i-a dat copilul i-a urat: "Să fie într-un ceas bun!". "Doamne, de ce primire am avut parte. Ne bucurăm că suntem acasă, întreaga familie. Luca e copilul nostru iubit şi o să avem mare grijă de el. În afară de infirmitate, e un copil sănătos, care se dezvoltă normal", a spus mama copilului.   

Băieţelul cu malformaţii, Luca Gabriel, a fost botezat în spital, el fiind internat la Secţia de Neonatologie a Spitalului de Urgenţă din Petroşani.   

Bebeluşul s-a născut duminica trecută, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, cu mai multe malformaţii, respectiv lipsa picioarelor de la genunchi în jos şi lipsa braţului drept de la cot în jos, iar părinţii îi acuză pe cei doi medici care au supravegheat sarcina că nu au descoperit malformaţiile, deşi mama a făcut ecografii, fiind asigurată că este bine.   

Mama copilului, Elena Oprea, de 32 de ani, spunea că vinerea trecută, cu două zile înainte de naştere, i-a fost făcută ultima ecografie, la o clinică privată din oraş, care a asigurat-o că bebeluşul nu are nicio problemă şi că se va naşte la începutul lunii septembrie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
7

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
28

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
80

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...