"Cutitar" din Roma, cercetat de politisti alaturi de victima sa!

"Cutitar" din Roma, cercetat de politisti alaturi de victima sa!

   arhiva

A fost lovit în spate cu un cuţit, dar este cercetat alături de agresor, pentru tulburarea ordinii şi linistii publice!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către N. Liviu -Alexandru, de 22 de ani, din comuna Roma, judetul Botoşani, despre faptul că a fost agresat de P. Constantin, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, împrejurare în care a fost înţepat cu un cuţit în zona spatelui.

Poliţiştii au aflat că N. Liviu–Alexandru, în jurul orei 2.30, a plecat de la discoteca din localitatea Roma cu intenţia de a se deplasa spre domiciliu împreună cu mai multe persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între acesta şi P. Constantin, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acesta din urmă l-a înţepat cu un obiect ascuţit, în zona spatelui.

N. Liviu-Alexandru a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

"În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de port ilegal de cuţit, faţă de P. Constantin, şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de N. Liviu–Alexandru şi P. Constantin", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
297

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
75

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
632

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...