Proiectul "Creativ IT", premiat la Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere!

Proiectul "Creativ IT", premiat la Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere!
Județul Botoșani a fost reprezentat la Gala Națională a Societății Civile Tinere de Palatul Copiilor Botosani prin coordonatorul cercului de informatică, prof. Daniela Nour.

Proiectul "Creativ IT", câștigător la categoria educație a fost realizat în parteneriat cu Centrul de Tineret Botoșani și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcţia Judeţeană Pentru Sport și Tineret Botoşani.

Organizată sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Prefecturii Covasna, Gala Națională a Societății Civile Tinere s-a desfășurat în perioada 21- 22 noiembrie la Hotel Clermont din Covasna. Sub deviza "Inspirăm o Nouă Generație", în prima ediție au fost acordate premii celor mai active și implicate organizații în activități de tineret și voluntariat din anul 2014. Peste 120 de proiecte din toată țara au fost înscrise la categoriile Educație, Cultură și Artă, Umanitar, Ecologie, Sport sau Dezvoltare Economică și Socială.

Proiectul "Creativ IT" a avut ca scop și finalitate, realizarea și promovarea unor soft-uri educaționale cu tematică – LECȚII VIRTUALE DE ȘAH, având în vedere că, în acest an, Ministerul Educației Naționale a introdus în programa școlară această nouă disciplină.

"Ne-am înscris în această Gală, cu gândul de a arăta țării întregi ce lucruri minunate fac tinerii din județul nostru, iar faptul că am fost printre câștigători într-o competiție atât de dificilă ne onorează și ne motivează în mod deosebit. Oricum, se pare că toate energiile, acțiunile și gândurile pozitive care s-au derulat pe timpul acestui proiect și-au spus cuvântul în rezultatul obținut", prof. Daniela Nour.
    
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul www.galasocietatiiciviletinere.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

766 de misiuni ale pompierilor din Coțușca în primul an de activitate!

astăzi, 10:07
63

În primul an de activitate, aceștia au gestionat 766 misiuni, care au vizat stingerea a 14 incendii, acordarea primului ajutor calificat și transportul la spital a unui număr de 625 de persoa...

Elevi din Botoșani premiați la un concurs de matematică în Suceava!

astăzi, 08:59
189

Colegiul Tehnic din Rădăuți a găzduit, în luna mai, ediția a XXIII-a Concursului Interjudețean de Matematică „Spiru Haret”, una dintre cele mai renumite competiții susținute...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (306)

astăzi, 08:29
71

A apărut reista “Epigrama” nr. 108 / 2024. Încă din editorial, George Corbu, preşedintele UER, o declară “revistă de cultură a epigramei”, ceea ce este evident pent...