Program de o oră la cabinetul de cardiologie din Ambulatoriul Spitalului Mavromati! Vezi motivul!

Situaţie delicată la cabinetul de cardiologie din Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean Mavromati.

Din cauza deficitului major de medici pe această specialitate, conducerea unităţii spitaliceşti a luat decizia de a reduce la o oră activitatea zilnică de la acest cabinet. Până acum programul era de trei ore.

La ora actuală, pe Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean sunt doar trei medici, unul find în concediu. Medicii trebuie să asigure şi gărzile de pe secţie, şi ar fi imposibil să asigure şi programul complet în Ambulatoriu. Măsura de reducere a programului din Ambulatoriu este una temporară, susţine Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judeţean.

“Situaţia este una dificilă. De un an de zile tot dăm anunţuri prin care scoatem la concurs posturi pentru medici cardiologi, dar nu se prezintă nimeni. Am scos din nou la concurs un post şi sper să rezolvăm această situaţie până la începutul lunii februarie", a precizat managerul Spitalului Mavromati.

Dată fiind situaţia, listele de aşteptare pentru consultaţii se vor întinde pe o perioadă şi mai mare de timp, iar pacienţii nu au altă soluţie decât să se adreseze unor cabinete private dacă vor să fie văzuţi mai repede de un medic.

 

Spune-ne opinia ta