Profesorul sanctionat dupa ce a lovit o eleva a facut contestatie

Profesorul sanctionat dupa ce a lovit o eleva a facut contestatie
Constantin Murarasu, profesor de matematica la Scoala Lunca, sanctionat dupa acuzatia ca a lovit o eleva de clasa a VI-a, a contestat decizia luata de Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale Lunca ca urmare a reclamatiilor formulate de familia fetei. 

"Domnul profesor a contestat decizia luata de comisia de disciplina de la nivelul unitatii de invatamant, contestatia este la ISJ si urmeaza a fi analizata in Colegiul de disciplina care va decide daca mentine sau anuleaza sanctiunea", a declarat Dragost Cristea, purtator de cuvant in cadrul ISJ Botosani.   

Reamintim ca, in cadrul Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale Lunca, intrunit in sedinta in data de 30 ianuarie, s-a hotarat ca profesorul Constantin Murarasu sa fie sanctionat cu diminuarea salariului de baza cu 10%. De asemenea, i s-a retras calitatea de diriginte de la clasa a VI-a, calitatea de membru in Consiliul de Administratie al scolii si din toate celelalte comisii din care face parte. Totodata, activitatea profesorului in speta va fi atent monitorizata de unitatea de invatamant din care face parte  si de Inspectoratul Scolar Judetean Botosani.

 Profesorul Constantin Murarasu nu a mai avut, pana acum, nicio abatere disciplinara si mai are trei luni pana la pensionare. Pana isi incheie activitatea in invatamant, dascalul va avea salariul diminuat cu 10%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
30

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
144

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...