Producătorii români sunt promovaţi sub sloganul “We love meat from Romania”

Producătorii români sunt promovaţi sub sloganul “We love meat from Romania”
"We love meat from Romania" este o campanie de promovare a producatorilor romani de carne, promovarea tehnologiei si inovatiilor implementate in industria carnii din Romania, organizata de INDUSTRIA CARNII.RO.  

Prin aceasta campanie se promoveaza calitatea si siguranta alimentelor certificate IFS - cel mai inalt standard de calitate recunoscut la nivel international si respectul pe care l-a aratat tara noastra fata de cetatenii europeni, prin implementarea normelor obligatorii privind bunastarea animalelor, inaintea multor state membre UE.  

Initiatorii campaniei considera ca scandalul declansat la nivel european in privinta etichetarii produselor din carne de cal drept carne de vita isi va spune cuvantul spre finalul anului, cand producatorii romani de carne isi vor evalua pagubele produse de incertitudinea si neincrederea cu care vor fi asociati pe pietele externe.  

"Consideram ca a venit momentul sa ne implicam mai mult in promovarea sectorului industrial al carnii din Romania, sa schimbam imaginea "vinovatului de serviciu" si sa acordam producatorilor romani statutul pe care-l merita in randul tarilor respectate la nivel european. Invitam alaturi de noi pe toti cei care doresc sa ne sustina cauza, de la crescatori de animale, producatori de carne, furnizorii de materii prime, echipamente si utilaje, pana la distribuitorii de carne si produse din carne, specialisti in industria alimentara, autoritati si factori de raspundere, precum si consumatori", se arata intr-un comunicat al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.  

Campania "We love meat from Romania" se va desfasura pe tot parcursul anului 2013 atat in Romania cat si la nivel european, cu sprijinul partenerilor din industria carnii, mass-media, specialisti si autoritati cu responsabilitati in domeniu, dar si utilizand reteaua de socializare Facebook prin lansarea paginii "We love meat from Romania" unde pot fi scrise aprecieri, comentarii si sugestii.  

Sursa: Industriacarnii.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
118

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
98

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
72

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...