Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De ce riscă amenzi dacă nu au RCA proprietarii de mașini vechi, chiar dacă nu le mai folosesc

astăzi, 19:06
18

 Proprietarii de mașini, chiar dacă sunt nefolosite, trebuie să le radieze dacă nu vor să mai plătească o poliță RCA.Toți proprietarii de vehicule înmatriculate în s...

Scandalagiu reţinut după ce şi-a dat afară din casă nevasta şi soacra

astăzi, 18:35
238

Scandalagiu reţinut după ce şi-a dat afară din casă nevasta şi soacra şi a rămas singur cu copilul de trei ani.Un bărbat din Botoşani a făcut scandal, sâmbătă, le-a dat afară ...

Ministrul Sănătății nu exclude varianta ca vaccinarea să fie obligatorie pentru anumite categorii profesionale

astăzi, 18:10
308

Ministrul Sănătății, Ioana Mihailă, a afirmat sâmbătă că persoanlul medical trebuie să fie mai conștient de faptul că de exemplul pe care-l oferă oamenilor de rând depine, &ici...