Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
26

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
255

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
163

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...