Primaria Botosani face case in Dorohoi

Primaria Botosani face case in Dorohoi

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani

Primaria municipiului Botosani a hotarat in sedinta de ieri a Consiliului Local sa sprijine persoanele afectate de inundatiile care au avut loc la sfarsitul lunii iunie cu suma de 50.000 lei, din care vor fi construite 4 case.

"Primaria acorda o suma de bani pentru a construi niste case in zonele sinistrate. Am pus la dispozitie 50.000 lei atat la solicitarea pe care a facut-o Prefectura, cat si la solicitarea unui grup de consilieri PSD din CL. Am gasit o suma pe care sa o punem la dispozitie si probabil din estimarile pe care le fac dumnealor am putea sa construim cam 4 case si de asemenea ne putem angaja sa o facem cu o firma de a noastra", a afirmat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Flutur a atins, cu acest prilej, si zona politica, precizand ca organizatia PDL Botosani ofera materiale pentru construirea a 26 de case.

"E bine sa comentez si un pic pe partea cealalta, politica. Organizatia PDL a adus materiale de constructii care ajung pentru 26 de case. Noi sigur vom face 5, iar in functie de cantitatea de materiale si de disponibilitatea constructorilor, poate o sa marim numarul de case pe care o sa le facem. Restul de materiale le vom pune la dispozitia autoritatilor din Dorohoi, restul materialelor pe care le-am primit si ce o sa mai primim. Sunt lucruri pe care le facem si vrem sa le facem foarte repede, ca daca vorbim mult vine iarna", a adaugat Flutur.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
2

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
44

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
233

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...