Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Raluca Bors
www.jurnaluldebotosani.ro

Raluca Bors de la Grupul Scolar Bucecea este, incepand cu data de 17 octombrie, noua presedinta a Consiliului National al Elevilor (CJE).

Eleva in clasa a X-a, Raluca a reusit sa-i convinga pe colegii sai ca este cea mai buna candidata dintre cei 26 de tineri care doreau sa ocupe respectiva functie.

Alegerile au avut loc ieri, in Aula Colegiului National A.T. Laurian, unde Daniel Botezatu, inspector educativ, a organizat alegerile. Dupa o prezentare succinta a activitatii de pana acum a acestor consilii, cu precadere a modelelor de buna practica, s-a declansat procedura de vot.

Elevii candidati s-au prezentat cu un curriculum vitae si o scrisoare de intentie, a declarat Daniel Botezatu. Presedintele, vicepresedintele si secretarul au fost alesi prin vot direct si secret.

Elevii prezenti la intalnire au ales ca vicepresedinte pe elevele Nechifor Oana de la Colegiul National A.T. Laurian si Bianca Parascal de la Liceul Teoretic Anastasie Basota din Pomarla. Luciana Murarasu, de la Colegiul Grigore Ghica Voievod, din municipiul Dorohoi, a fost aleasa secretar al CJE.

Inspectorul Daniel Botezatu a precizat ca la intalnire au fost prezenti reprezentanti din fiecare liceu din judet.

Imi doream sa fiu aleasa si chiar asa a fost. Le multumesc colegilor mei pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta functie. Voi face tot posibilul sa promovez interesele elevilor, a declarat Raluca Bors, noul presedinte ales al CJE.

Sursa: Jurnalul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
127

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
380

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
68

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...