Premiera in aceasta seara, la Teatrul Mihai Eminescu
Stiri Botosani Saturday, 18 October 2008 ActualitateChiar daca la prima vedere piesa pare una dedicata copiilor, regizorul explica de ce povestea ar trebui sa atraga atentia tuturor categoriilor de varsta.
Ion Sapdaru, regizor: Harap Alb nu face nimic altceva decat sa treaca printr-o serie de evenimente care il fac sa se maturizeze. Maturizarea, iata un termen foarte important pentru tinerii nostri.
HARAP ALB , ora 19.00
Dramatizare dupa Ion Creanga de Ion Sapdaru
Regia: Ion Sapdaru
DISTRIBUTIA
Bogdan Muncaciu
Ciprian Tabacaru
Sorin Ciofu
Ovidiu Ivan
Laura Dumitrache
Mihai Dontu
Eduard Sandu
Silvia Raileanu
Regia artistica: Ion Sapdaru
Scenografia si costumele: Gelu Risca
Muzica: Cezar Antal
Miscare scenica: Victoria Bucun
Pretul unui bilet: 5 lei
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Tânăr de 18 ani oprit în trafic pentru control, ce au descoperit polițiștii!
Marți, 12 noiembrie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Unțeni au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Unțeni, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din a...
Două titluri uriașe la Gala Mondială a Canotajului 2024: „România a devenit o națiune foarte puternică!”
Echipajul feminin de 8+1, ambarcațiunea regină a canotajului românesc, a primit trofeul „Women’s Crew of the Year” la World Rowing Awards 2024, ceremonie care a avut loc la S...
Primarul Cosmin Andrei spune că primele răspunsuri primite în consultarea publică privind evacuarea chiriașilor agresivi din Centrul Istoric sunt încurajatoare!
Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andei, le-a mulțumit cetățenilor pentru primele răspunsuri primite în campania de consultare pe care a inițiat-o în legătură cu acțiunea sa ...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici